Vi söker dig!

Kristdemokraterna i Region Skåne söker politiska tjänstemän som kan hjälpa oss att bedriva och föra ut vår politik. Som politisk sekreterare arbetar du för KD:s politiker i Region Skåne. Bland arbetsuppgifterna kan ingå att skriva underlag, debattartiklar, pressmeddelanden, producera innehåll för sociala medier/hemsida, kontakt med media, utveckla politik/strategi, samt administrativa uppgifter.

Vi söker dig som passar in på flera av de nedanstående kriterierna:

  • Sympatiserar med Kristdemokraterna/delar de kristdemokratiska värderingarna
  • Skicklig och driven skribent
  • Kapabel att arbeta under tidspress och hålla många bollar i luften
  • Prestigelös, adaptiv och beredd att ibland arbeta på obekväm arbetstid
  • Besitter viss kunskap om det politiska systemet, alternativt sjukvårdssystemet

Vi lägger särskild vikt vid att rekrytera personer som kan komplettera varandra med sina respektive förmågor.

Akademisk examen är meriterande, men ej ett krav.

Vi vill ha din ansökan (CV+personligt brev) senast fredagen den 23 november. Skicka till per.einarsson@kristdemokraterna.se. Vid frågor, kontakta gruppledare Per Einarsson via telefon 072-528 84 17 eller via e-post.