Välkommen till Kristdemokraterna i Skånes partidistriktsårsmöte!

Lördagen den 1 april arrangerar Kristdemokraterna i Skåne partidistriktsårsmöte på Elite Hotel Idéon i Lund. Du som medlem i Kristdemokraterna Skåne är inbjuden att delta. Anmälan sker i formuläret nedan, dock senast tisdagen den 28 mars.

På plats talar Emma Henriksson, andre vice partiledare och ordförande i riksdagens socialutskott. Ett matpaket bestående av förmiddagskaffe och smörgås samt lunch och eftermiddagskaffe kan köpas. Avgift för matpaketet är 150 kr. Den kan betalas på plats kontant, i förväg (plusgiro 99297-4 märkt med namn + matpaket), eller via faktura (för partiavdelningar).

Vid avanmälan utan giltig anledning (sjukdom) från matpaketet efter den 28 mars förbehåller sig partidistriktet att skicka faktura på hela matpaketet.

Plats:
Elite Hotel Idéon, Scheelevägen 27, Lund (se karta här)

Hålltider:
0915 Registreringen av ombud öppnar
1000 Inledning och välkomsthälsning
1010 Årsmötesförhandlingarna inleds
1030 Tal – Emma Henriksson, 2:e vice partiledare
1110 Årsmötesförhandlingar
1200 Lunch
1300 Årsmötesförhandlingar
Ca 1630 Preliminär sluttid