Senaste KD-nytt från Allians för Skånes nyhetstidning Opposition Skåne:

– Gruppledare Birgitta Södertun kommenterar de rödgrönas kamp mot valfriheten:

”På nationell nivå försöker Stefan Löfvens rödgröna regering, ivrigt understödd av Jonas Sjöstedt och Vänsterpartiet, ständigt göra inskränkningar i valfriheten. Gamla tiders (S)-lösningar, där politiker och landstingsbyråkrater sitter och bestämmer vem som ska få vård var, vurmas det för.”

Läs  hela artikeln här: Rödgrön kamp mot valfriheten.

– KDU Skånes ordförande Adam Davidsson skriver  krönika om skattemedel tillhör medborgarna – inte staten:

”När vi diskuterar hur vi ska få offentliga finanser att gå ihop så glömmer vi, tyvärr, ibland att allt handlar om andra människors pengar. Det är inte någon annan som betalar – det är vi, våra grannar, våra släktingar och vänner och alla andra i det här landet.”

Läs hela artikeln här: Det är inte någon annan som betalar.