Hej!

Jag heter Mona Nilsson och här är lite av min bakgrund:

Jag föddes i Örkelljunga år 1941, gick i skolan här på orten och sen utbildade jag mig till frisör.

Efter min utbildning flyttade jag till Helsingborg, där jag efter ett par års anställning öppnade en egen salong efter mitt regi. År 1970 gifte jag mig med min nuvarande man, Rolf Nilsson, samt så föddes även vår dotter detta år. Efter vårt giftermål flyttade vi till Vellinge, där vi bodde i 5 år och jag var anställd på lokal salong där. Efter dessa år i Vellinge flyttade vi till Örkelljunga där vi byggde hus och jag öppnade en salong på bottenplanet i huset. Efter 10 år flyttade jag salongen till centrum i Örkelljunga.

Jag är numera pensionär och tycker att jag har mer tid över till att ägna mig åt andra

begivenheter. Jag blev tillfrågad av en av medlemmarna i Kristdemokraternas styrelse om jag ville gå med i partiet, samt att samtidigt börja arbeta mer aktivt inom partiet.

Har du frågor om Kristdemokraterna eller om mina åsikter så är du välkommen att kontakta mig. Se mer information under kontakt.