helena_vestman

Hej, mitt namn är Helena Vestman.

Jag är gift och har tre vuxna söner.  Hela mitt liv har jag arbetat med människor på olika sätt, i frikyrkor, på gymnasiet, i hemtjänsten och sedan 5 år i socialtjänsten.

Min passion är förbättring och utveckling. Jag brinner för den kristna etiken och lever för att ha medvetna värderingar. Detta innebär bl a att värna de som inte klarar att göra sin röst hörd i samhället.

Jag står för Kristdemokraterna därför att det är ett parti som står upp för familjen. Att se balansen mellan frihet och ansvar ser jag som ett sunt sätt att styra beslut efter. 

I Örkelljunga vill jag se att politiska beslut tas med hänsyn till konsekvenserna för såväl samhället och företagen som den enskilde individen. Att ställa upp för det svaga och ge utrymme för det starka tillhör framgångskonceptet i Örkelljunga.

Min stora hobby är att rida och motionera i alla möjliga former.

Har du frågor om Kristdemokraterna eller om mina åsikter så är du välkommen att kontakta mig. Se mer information under kontakt.