gunnar

Gunnar sitter som ledamot i Kommunfullmäktige, är förste vice ordförande i Kommunstyrelsen och dess arbetsutskott samt i Personalutskottet o Räddningsnämnden. 

Hej! Mitt namn är Gunnar och jag är femtiotvå år. Jag har en fru som heter Anna och två utflugna barn. Sen 1963 har jag bott i Örkelljunga och det gör jag ännu.

Min politiska karriär började hösten 2007 då jag blev förfrågad att engagera mig i Kristdemokraterna. Idag sitter jag som ledamot i Kommunfullmäktige, Kommunstyrelsen och dess arbetsutskott samt i Personalutskottet o Räddningsnämnden. Utöver detta så har jag även uppdrag i Europakorridoren o Stensånsvattenvårdsförbund med flera.

I mitt yrkesliv har jag haft förmånen att få verka i många olika kommuner och har på så sätt skapat mig en stor erfarenhet av företagande och kommunal verksamhet. Fikarummen har gett mig mycket kunskap som varit till stor nytta i min roll som politiker. Så var du än är… ta vara på fikastunderna! Du vet aldrig vad de kan leda till…

Har du frågor om Kristdemokraterna eller om mina åsikter så är du välkommen att kontakta mig. Se mer information under kontakt.