elisabeth

Hej

Jag heter Elisabeth Stjärne och flyttade till Skånes Fagerhult 1993, då min man blev kyrkoherde där. Jag har två barn och sex barnbarn.

Under många år har jag arbetat son högstadie- och gymnasielärare i Göteborg, Stockholm och Halmstad och senast på Solängsskolan i Örkelljunga.

Det är berikande att vara med de unga som har livet framför sig och få följa deras utveckling. Det är positivt att KD, i sin politik, sätter särskilt fokus på barn och ungas uppväxtmiljö.

Jag har växt upp vid havet men efter 20 år som permanentboende i Skånes Fagerhult uppskattar jag skogen alltmer. Att sitta på kökstrappan med morgonkaffet och skymta sjön mellan björkarna, det är livskvalité. Vi har en fantastisk rikedom i vår natur som många borde få uppleva. Då är det viktigt med arbetstillfällen och goda kommunikationer i vår kommun.

Det är också viktigt för oss alla, unga och gamla, att våra äldre får en god omvårdnad och att de får känna sig viktiga, fastän krafterna börjar avta. Jag är med i styrelsen för KD-senior i region Skåne, där man tar upp många viktiga frågor, men framför allt de äldres situation.

Elisabeth är ersättare i kommunfullmäktige och ersättare i utbildningsnämnden.

Har du frågor om Kristdemokraterna eller om mina åsikter så är du välkommen att kontakta mig. Se mer information under kontakt.