clas

Clas är idag ledamot i kommunfullmäktige och utbildningsnämnden samt ersättare i kommunstyrelsen och dess arbetsutskott.

Hej! Mitt namn är Clas och jag bor sedan slutet av 70-talet i ett hus i Åsljunga tillsammans med min fru. Vi har fem utflugna barn och barnbarnen börjar ”droppa in”. Jag är ledamot  i kommunfullmäktige, kommunstyrelsen och räddningsnämnden.

På min fritid läser jag gärna en bok eller löser korsord. När det är sommar så jobbar jag gärna i trädgården där trädgårdsland och växthus fungerar som avkoppling för mej.

I 35 år arbetade jag som banktjänsteman innan jag, år 2005, sadlade om. Nu jobbar jag istället som vaktmästare på Strandhem.

Jag är ingen ideolog men jag har alltid känt att Kristdemokraternas program stämmer väl för mig. I kommunpolitiken vill jag arbeta med praktiska frågor och med ett långvarigt ansvarstagande.

Jag har varit ledamot i kommunstyrelsen sedan 1980 varav ett antal år även i arbetsutskottet. I kommunfullmäktige har jag varit ledamot sedan 1983. Just nu är jag ledamot i kommunfullmäktige och i utbildningsnämnden.

Har du frågor om Kristdemokraterna eller om mina åsikter så är du välkommen att kontakta mig. Se mer information under kontakt.