Kaiza Erik o Margareta

Kaiza Nilsson, Erik Mårtensson och Margareta Johansson

1. Kaiza Nilsson, 32 år, Personlig assistent. Är bl a intresserad av frågor som har med barn och deras uppväxtvillkor att göra. Gillar heminredning och är mamma till tre barn.
2. Erik Mårtensson, 67 år, entreprenör. Känner starkt för företagande och arbete, familjefrågor, skola, vård och en värdig äldreomsorg. Gillar sport som åskådare och utövare.
3. Margareta Johansson, 64 år, socionom. Önskar att föräldrar ska erbjudas stöd och utbildning när det gäller sina barn och att alla barn som växer upp ska bli sedda och lyssnade på. Gillar att baka.
4. Pål Nilsson, 44 år, företagare. Vill att samhälssbyggnadssektorn ska tjäna medborgarna och inte tvärtom. Familjehemspappa.
5. Birgitta Molin, 59 år, läkare. Brinner för att vi i rika länder ska dela med oss av vårt välstånd till människor i länder där man saknar det mest nödvändiga.
6. Hans Johansson, 62 år, elektriker. Våra skolbarn ska kunna fullfölja sin skolgång på ett bra sätt och få livskunskap för framtiden. Tar gärna en tur på motorcykeln.