Kristdemokraterna har nyrektyterat två KDU-ombudsmän som en förstärkning i valarbetet. Det är Emmely Persson, Ängelhom och Martin Hallander, Malmö som fr o m 1 april ingår i det valarbetsteam som kommer att verka i Skåne, men ha sin bas i Helsingborg, för att vinna val 2014.

Emmely_Martin

 

 

 

 

 

 

 

Emmely Persson och Martin Hallander, nya KDU-ombudsmän i Helsingborg från 1 april.

– Valrörelsen 2014 kommer bli lång, intensiv och viktig för vilket Helsingborg vi vill ha efter den 14 september. Genom denna satsning kommer Kristdemokraterna att bli mer synliga och tillgängliga. Vi kommer att kunna utmana de stora partierna på gator, torg, skolor och i debatter, säger Karin Jensen, ordförande för Kristdemokraterna i Helsingborg.

– Det är roligt att Kristdemokraterna kan göra denna satsning och nu projektanställer två ambitiösa ungdomar. De kommer med en ungdomlig profilering att lyfta fram kristdemokratisk politik tillsammans med övriga kandidater på lokal, regional och nationell nivå, säger Lars Thunberg, kommunalråd och toppkandidat på kommun- och riksdagsdagslistan i västra Skåne.